Vriendentafels

Uit – je komt bij ons eten Een keer per maand ben je welkom op de Drentsestraat 107 voor een Vriendentafel. In vier gangen laten we je het seizoen proeven. Aan onze lange tafel kom je genieten en ontmoeten. Je komt alleen, met je lief, of met één of meer vrienden of vriendinnen en knoopt een onverwacht gesprek aan met een verrassende tafelgenoot. Je kunt de tafel ook voor je eigen gezelschap reserveren. Op elke eerste van de maand maken het menu voor onze eerstvolgende Vriendentafel bekend. Prijs 42,50 pp, incl. aperitief, water en wijn.

De Vriendentafels worden gehouden op de vrijdagen. Zoals altijd beginnen we rond 18.00. Er kunnen 8 gasten aanschuiven. Voor de komende Vriendentafels: zie Agenda. Heb je dieetwensen? Laat het dan tijdig weten! Op verzoek uitwijken naar een andere avond blijft uiteraard mogelijk.

Thuis – wij komen bij jou koken
De gerechten hebben wij in onze keuken voorbereid. Bij jou thuis leggen we er de laatste hand aan. Jij zorgt voor de gasten, de drank en een mooi gedekte tafel, wij doen de rest. Inclusief de afwas. Prijs op aanvraag.

Lijkt een Vriendentafel Uit of Thuis je leuk? Stuur dan een bericht naar info@detafelderlagelanden.nl. Je kunt ook bellen: 06 19 210 265. Kijk ook op de facebookpagina voor menu’s en evenementen!

Klik hier voor meer informatie over komende vriendentafels en vriendentafels die zijn geweest.