De Tafels

Tafel op Vrijdag – je komt bij ons eten

Knoop de stropdas los, schop de hakken uit, en vlei je voeten in pantoffels (zelf meenemen): het is weekend. Op vrijdagavond ben je welkom op de Drentsestraat 107 te Amersfoort voor de Tafel op Vrijdag. Aan onze lange tafel kom je uitpuffen van de lange werkweek en genieten van een met liefde bereide driegangenmaaltijd. Iedere keer wordt er een ander menu van hartverwarmende gerechten geserveerd. Aan de Tafel op Vrijdag kunnen maximaal 8 gasten aanschuiven. Inschrijven tot en met de donderdag ochtend*. Prijs 22,50 pp, incl. water en wijn/bier.
De Tafels op Vrijdag – zoals de naam het al zegt - worden gehouden op vrijdag. Zoals altijd beginnen we rond 19:00, maar je bent welkom vanaf 18:30. Voor de komende Tafels op Vrijdag: zie Agenda. Heb je dieetwensen? Laat het dan tijdig weten!

Is een Tafel op Vrijdag of een Vriendentafel wat voor jou? Stuur dan een bericht naar info@detafelderlagelanden.nl. Je kunt ook bellen: 06 19 210 265. Kijk voor menu’s en evenementen ook op de facebookpagina!

Als je vrijdag bedenkt dat je toch geen zin hebt om die dag te koken, bel dan even, misschien is er nog een plekje vrij.

Vriendentafel – wij komen bij jou koken
De gerechten hebben wij in onze keuken voorbereid. Bij jou thuis leggen we er de laatste hand aan. Jij nodigt vrienden uit en zorgt voor drank en een mooi gedekte tafel. Wij doen de rest. Inclusief de afwas. Bel voor meer informatie over mogelijkheden (beschikbaarheid en prijs).

Klik hier voor meer informatie over komende tafels en tafels die zijn geweest.