Dozen vol hapjes
Ontspannen genieten, lekker loungen met gezin of vrienden, een doos vol lekkers op schoot met voor ieder vijf mooie driehaps-gerechten. Samen vormen ze een volwaardige maaltijd. Voor thuis of als picknick. Twee keer per maand stellen wij een nieuw menu samen, afgestemd op het seizoen. We leveren op vrijdag en op zaterdag in Amersfoort en directe omgeving. Je kunt bestellen tot en met de donderdag ervoor.

Bijzondere dozen
Op bijzondere dagen bieden wij bijzondere menu’s. Zo kun je met z’n tweeën genieten van een liefdevol samengestelde Valentijndoos. Of je verrast je lief met Moederdag. Iedere gelegenheid is aanleiding voor iets lekkers. Wil je iets uitzonderlijks doen, dan bedenken wij samen met jou iets unieks.

Voor welke dagen je dozen kunt bestellen: zie Agenda

Komende dozen

Valentijnsdoos (12 en 13 februari 2022)
Begin met de sensuele beleving van exclusieve Russian Asetra Kaviaar. En dan:

  1. Een coquille als een knisperende bonbon.
  2. Gerookte eend met paddenstoelen in een krokante wonton.
  3. Een glaasje forelmousse met Pedro Ximénez-gelei en grapefruit.
  4. Tarte tatin van rode ui met balsamico.
  5. Een mooie salade van curly kale met sinaasappel, rode biet en feta.
  6. Met een bolletje zuurdesembrood met zoute boter.
  7. Een puntje chocoladetaart met frambozen is de zoete afsluiting.

De Valentijnsdoos is voor 2 personen en kost per persoon € 32,50. Het enige waar je zelf voor moet zorgen zijn de bubbels.

Eerdere dozen

Vakantiedoos (13 en 14 augustus 2021)

  1. Filopastei van lamsgehakt, courgette en geitenkaas.
  2. Salade van doppers & aardappel met een korianderdressing.
  3. Zomerse vissoep met mosselen en garnalen.
  4. Omeletwrap met groene aspergetips.
  5. Plaattaartje met gegrilde artisjokharten.

Vakantiedoos (6 en 7 augustus 2021)

  1. Galette gevuld met gekonfijte kippendij en kruiderijen.
  2. Met seizoensgroente gevulde broodpuddinkje.
  3. Viskoekje met dip.
  4. Uientaartje met Hollandse blauwe kaas.
  5. Salade van peulvruchten met pesto van tuinboontjes en sesam-soja dressing.

Vakantiedoos (30 en 31 juli 2021)

  1. Koele komkommersoep met kruidencroutons.
  2. Romig broccolitaartje met hazelnoten.
  3. Filodeegbuideltje met zalm en spinazie.
  4. Salade ven gemarineerde aardbeien, courgette en geitenkaas.
  5. In honing gegaarde runderrib met een aardappelwafeltje.

Moederdag (8 en 9 mei 2021); prijs € 28,75 p.p.

  1. Kleine verwennerij van Russian Asetra kaviaar.
  2. Egg Benedict met groen asperges in de dop.
  3. Tartelette met romige bloemkoolcrème en rivierkreeftjes.
  4. Tussengerecht: jello-shot frambozen gin-tonic met frambozenhart.
  5. Briochebolletje met zacht gegaarde kalfsmuis, ceasar-dressing en parmezaankrullen.
  6. Gekonfijte kwartelboutjes, witlof en roze kwarteleitjes.
  7. Broodjes met zoute boter.

Lekker-uit-het-vuistje: Lente (12 – 25 april 2021)

  1. Clafouti van tomaat en mozzarella.
  2. Bolletje gevuld met varkenswang en spitskool.
  3. Cheesecake van gerookte forel.
  4. Rijkgevulde salade van gerookte eendenborst en sinaasappel.
  5. Groen spaghettitaartje.

Lekker-uit-het-vuistje: Lente (29 maart – 11 april 2021)

  1. Lentegroenten met kwarteleitjes en een vinaigrette.
  2. Aardappelwafels met Hollandse kruidensalsa.
  3. Tartelette van tomaat en parmaham en pistou van peterselie.
  4. Groentetortilla met mosterd-honing varkenshaas, gekarameliseerde ui en tomatenconfit.
  5. Borrelbroodje met huisgemaakte gravad laks.

Lekker-uit-het-vuistje: Bijna lente (15-28 maart 2021)

  1. Knapperige aspergerolletje met brie.
  2. Pastei balsamico-lamsstoof met pistaches en doppers.
  3. Salade van gerookte makreel met appel, wortel en limoen-kokosdressing.
  4. In karamel gemarineerde mini-saté van kwartel met dip van gekonfijte knoflook.
  5. Wafeltje gevuld met romige champignons.

1 – 15 Maart 2021

  1. Lenteslaatje met een zachtgegaarde eidooier, kruidenemulsie en sinaasappeldressing.
  2. Filodeeg buideltje met lentepaddenstoelen.
  3. Pakketje met varkenshaas, crème van gepofte knoflook, serranoham en champignons.
  4. Taartje met geitenkaas, walnoot en rode ui.
  5. Hartige brioche-zalm cakeje met dillesaus.

Valentijnsdag 2021 (14 februari)

  1. Exclusieve Russian Asetra Kaviaar.
  2. Een bonbon van gerookte forel omhuld met bisquegelei, op krokant briochebrood.
  3. Twee pannenkoekjes met gekonfijte eend, spitskool en kruiderijen.
  4. Drie gerookte kwarteleitjes met crème van bospaddenstoelen.
  5. Een taartje met de gulle smaak van hertenstoof.
  6. Een salade met frambozen, pijnboompitten, hartjes van geitenkaas en balsamicodressing.
  7. Sukkari dadels.

1 – 7 mei 2020

  1. “Bokkenpoot” met gekonfijte eend, spitskool en kruiderijen.
  2. Potsticker met lentechampignons.
  3. Tapasbroodje met langzaam in honing en mosterd gegaarde varkenswang.
  4. Spiesje gegrilde groente met kruidendip.
  5. Krokante ravioli met een vulling van zwarte knoflook.

24 – 30 april 2020

Deze week staan de gerechten van het Lekker-uit-het-vuistje-pakket in het teken van Oranje!

  1. Pompoencrèmesoep met tomaat-kussentjes.
  2. Gravad laks (huisgemaakt) en aspergecrème in een krokant krieltje.
  3. Oranje tomaatje met daarin doperwtenbavarois.
  4. Zalm-brioche cakeje met hart van dilleroom en oranje “glazuur”.
  5. Taartje pulled lam met sinaasappel op diverse wijze.

16 – 23 april 2020

  1. Tapasbroodje met huis(warm)gerookte zalm & pesto van lentekruiden en hazelnoot.
  2. Sandwich van bierbrood met onze eigen vleesterrine en aardbeienchutney.
  3. Gestoomde slarolletjes met basilicumdip.
  4. Hartige gevulde wafels.
  5. Met ei-tuinkerscrème gevulde tomaatjes.

9 – 15 april 2020

  1. Crème-soep van gerookte witte asperges.
  2. Zalmrolletje met asperge-crème.
  3. Taartje gekonfijt lam met ingelegde aardbei.
  4. Gekonfijte eidooier met een feest aan lentekruiden in een havermoutnestje.
  5. Donut van pasta met truffeltappenade.

2 – 8 april 2020

  1. Taartje met kabeljauw, groene asperges & geroosterde radijs.
  2. Koolpakketje met lentepaddenstoelen en pijnboompitten met yoghurt-kruidendip.
  3. Pastei met pompoen en gehakt.
  4. Gegratineerde pastarolletje met beenham en witte asperge.
  5. Briochebroodcakeje van gerookte zalm en dillesaus.

25 maart – 1 april 2020

  1. Hartige briochebroodcakeje van gerookte zalm met dillesaus.
  2. Pannenkoekje gevuld met pulled eend, kruiderij en spitskool.
  3. Tapasbroodje knolselderijburger, zongedroogde tomaat, cheddar, rode ui, currymayo.
  4. Lentepaddenstoelen in bladerdeeg.
  5. Taartje met prei en gerookt spek.