Workshops

 

La ferme des Gâtines Rouges

Workshop Frans koken in Frankrijk

Deze zomer bied ik kookworkshops van een week aan bij La Ferme des Gâtines Rouges, een biologische boerderij in La Chaussée d’Ivry in Frankrijk, een kleine gemeente ongeveer een uur ten westen van Parijs. Het is in deze rustige en idyllische omgeving waar we onze kennis van de goede Franse keuken zullen verdiepen. Daarnaast verrijken we onze kennis van de Franse taal, want ook dit is het doel van de workshop.

De eerste workshop vindt plaats van 17 t/m 24 augustus 2024 (zie voor volgende workshops en andere gegevens, zoals kosten Agenda). De kosten zijn exclusief de reiskosten. Er zijn per workshop zes plaatsen beschikbaar. Wil je met z’n tweeën komen en je partner is geen kok, dan zijn er voldoende B&B’s in de buurt waar jullie samen kunnen verblijven (kosten hiervan zijn niet inbegrepen bij de workshop). Tegen een kleine meerprijs eet je partner gezellig mee met ons.

De workshop wordt in het Frans gegeven. Een B1/B2-niveau Frans is daarvoor wel nodig. Natuurlijk spreek ik ook Nederlands. Zo kunnen we elkaar altijd begrijpen. We nodigen regelmatig Franstalige vrienden uit om een vorkje mee te prikken en voor een goed gesprek.

Voor meer informatie: bel 06 19 210 265 of stuur een bericht naar info@detafelderlagelanden.nl.

Workshops in Nederland: kom experimenteren bij De Tafel der Lage Landen!

Kom lekker experimenteren met nieuwe technieken en verrassende ingrediënten. Of komt gewoon voor een gezellige middag of avond kokkerellen met vrienden of gezin. We gaan aan de slag in groepen van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

Voor meer informatie over mogelijkheden (beschikbaarheid en kosten):
bel 06 19 210 265 of stuur een bericht naar info@detafelderlagelanden.nl. Wil je een workshop thuis of op een andere locatie? Dan kan dat ook.

Wil je meer weten over de mogelijke technieken van de workshops, klik dan hier.
Kijk ook voor menu’s en evenementen op de facebookpagina!